SPINNERS AAN HET WOORD

Yvonne

He Yvonne! Vertel: wat heb je gestudeerd?

Voordat ik drie jaar geleden bij Spinners begon studeerde ik Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Keurig binnen 4 jaar alles gehaald maar ja.. wat dan? En bam: daar was Lonieke om me binnen te halen bij Spinners. En ik heb nog geen dag spijt van gehad!

De afgelopen periode is natuurlijk wat gek geweest, wat vond je lastig?
Alles went, behalve een vent, zeg ik altijd. Nee haha, dat is gekkigheid. Ik had al een thuiswerkplek ingericht omdat ik 1 dag in de week sowieso thuis werkte. Dus ik zit nu gewoon ‘vaker’ thuis dan normaal. Voor mij viel het dus reuze mee.

Wat vond je misschien fijner en wat heb je hieruit geleerd? 

Omdat ik nu een opdracht doe op het KSS Heerenveen die sinds 1 april qua werkwijze is veranderd, was het wel fijn geweest om meer Face to face te kunnen overleggen. Nu vonden we thuis allemaal opnieuw het wiel uit. Maar ik zie graag het positieve van negatieve dingen in en heb er achteraf veel van opgestoken! Net als de steun die je krijgt van collega’s. We hebben een heel buddygroepje samengesteld, dus bij deze: Jan, Ria, Willy, Nieske en Ate, bedankt dat jullie me altijd helpen met vragen ondanks jullie eigen drukte.

Wat is het meest interessante wat je binnen Spinners/een opdracht hebt mogen doen (en wat was dat voor opdracht)?
Dat is zeker het RKS geweest, mijn eerste opdracht. Dit was zo’n drukke, hectische maar vooral leerzame periode. Dit was een super goede basis voor de rest van mijn loopbaan..

Waar wil je naartoe groeien?
Ik wil graag de Food en Agri kant op. Als je mijn Linkedin-profiel bekijkt snap je waarom;)

SPINNERS AAN HET WOORD

Yvonne

He Yvonne! Vertel: wat heb je gestudeerd?

Voordat ik drie jaar geleden bij Spinners begon studeerde ik Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Keurig binnen 4 jaar alles gehaald maar ja.. wat dan? En bam: daar was Lonieke om me binnen te halen bij Spinners. En ik heb nog geen dag spijt van gehad!

De afgelopen periode is natuurlijk wat gek geweest, wat vond je lastig?
Alles went, behalve een vent, zeg ik altijd. Nee haha, dat is gekkigheid. Ik had al een thuiswerkplek ingericht omdat ik 1 dag in de week sowieso thuis werkte. Dus ik zit nu gewoon ‘vaker’ thuis dan normaal. Voor mij viel het dus reuze mee.

Wat vond je misschien fijner en wat heb je hieruit geleerd? 

Omdat ik nu een opdracht doe op het KSS Heerenveen die sinds 1 april qua werkwijze is veranderd, was het wel fijn geweest om meer Face to face te kunnen overleggen. Nu vonden we thuis allemaal opnieuw het wiel uit. Maar ik zie graag het positieve van negatieve dingen in en heb er achteraf veel van opgestoken! Net als de steun die je krijgt van collega’s. We hebben een heel buddygroepje samengesteld, dus bij deze: Jan, Ria, Willy, Nieske en Ate, bedankt dat jullie me altijd helpen met vragen ondanks jullie eigen drukte.

Wat is het meest interessante wat je binnen Spinners/een opdracht hebt mogen doen (en wat was dat voor opdracht)?
Dat is zeker het RKS geweest, mijn eerste opdracht. Dit was zo’n drukke, hectische maar vooral leerzame periode. Dit was een super goede basis voor de rest van mijn loopbaan..

Waar wil je naartoe groeien?
Ik wil graag de Food en Agri kant op. Als je mijn Linkedin-profiel bekijkt snap je waarom;)