SPINNERS AAN HET WOORD

Antonio

Hoi Antonio! Hoelang werk je bij Spinners?
Ik ben in oktober 2019 begonnen bij Spinners, dus ik werk nu 10 maanden bij Spinners. De afgelopen periode is natuurlijk wat gek geweest, wat vond je lastig? 
Wat ik lastig vond in de eerste corona maanden was dat we als bank onze manier van werken moesten veranderen en alleen de essentiële handelingen mochten verrichten. Ik vond dit vooral lastig omdat je als financieel adviseur het gesprek breed wil trekken om alles te kunnen bespreken.

Wat is het meest interessante wat je bij Spinners hebt gedaan?

Mijn opdracht bij de ABN-AMRO als Adviseur Dagelijkse Bankzaken. Mijn Spinners collega’s en ik waren de eerste lichting van Spinners die bij de ABN-AMRO aan de slag zijn gegaan op deze functie. Wij behoorden tot een pilot van een half jaar. Wij zijn intensief getraind door onze collega Dorien die ons alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Gelukkig is de ABN-AMRO zeer tevreden over onze prestaties wat heeft geresulteerd dat wij nog een half jaar langer mochten blijven. Inmiddels zijn er nog meer nieuwe Spinners collega’s aan de slag gegaan bij de ABN-AMRO.

Wie zijn jouw collega buddies en waarom?
Mijn collega buddies zijn Bas, Carmela en Fleur. Ik ben met hen begonnen bij Spinners en we doen af en toe en drankje en werken af en toe samen in regio Den Haag! Cheers!

En wat vond je misschien fijner of heb je hieruit geleerd?

Wat ik fijn vond is dat we nu op verschillende manieren contact maken met de klant en dat we hierdoor pro-actiever werken. We bellen nu vaker met klanten en hebben nu meer afspraken via beeldverbinding of ik zit in de spreekkamer achter een plexiglas.

SPINNERS AAN HET WOORD

Antonio

Hoi Antonio! Hoelang werk je bij Spinners?
Ik ben in oktober 2019 begonnen bij Spinners, dus ik werk nu 10 maanden bij Spinners. De afgelopen periode is natuurlijk wat gek geweest, wat vond je lastig? 
Wat ik lastig vond in de eerste corona maanden was dat we als bank onze manier van werken moesten veranderen en alleen de essentiële handelingen mochten verrichten. Ik vond dit vooral lastig omdat je als financieel adviseur het gesprek breed wil trekken om alles te kunnen bespreken.

Wat is het meest interessante wat je bij Spinners hebt gedaan?

Mijn opdracht bij de ABN-AMRO als Adviseur Dagelijkse Bankzaken. Mijn Spinners collega’s en ik waren de eerste lichting van Spinners die bij de ABN-AMRO aan de slag zijn gegaan op deze functie. Wij behoorden tot een pilot van een half jaar. Wij zijn intensief getraind door onze collega Dorien die ons alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Gelukkig is de ABN-AMRO zeer tevreden over onze prestaties wat heeft geresulteerd dat wij nog een half jaar langer mochten blijven. Inmiddels zijn er nog meer nieuwe Spinners collega’s aan de slag gegaan bij de ABN-AMRO.

Wie zijn jouw collega buddies en waarom?
Mijn collega buddies zijn Bas, Carmela en Fleur. Ik ben met hen begonnen bij Spinners en we doen af en toe en drankje en werken af en toe samen in regio Den Haag! Cheers!

En wat vond je misschien fijner of heb je hieruit geleerd?

Wat ik fijn vond is dat we nu op verschillende manieren contact maken met de klant en dat we hierdoor pro-actiever werken. We bellen nu vaker met klanten en hebben nu meer afspraken via beeldverbinding of ik zit in de spreekkamer achter een plexiglas.